Se va întoarce norocul de la Innsbruck împotriva lui Daniel Andre Tande astăzi? Poate Kamil Stoch să își mențină săriturile la un nivel la fel de înalt sau va fi afectat de oboseală? Este Stefan Kraft capabil să uimească și să îi întreacă pe cei doi?

Răspunsurile vin în această seară, cu începere de la ora 17:45. Important de menționat înainte de startul întrecerii este că atât pentru Daniel Andre Tande, cât și pentru Kamil Stoch câștigarea Vulturului de Aur ar însemna o premieră.  

Info despre trambulină:  Paul-Ausserleitner-Schanze are punctul de construcție la 125 de metri și dimensiunea de 140. Recordul oficial al trambulinei este trecut în contul germanului Andreas Wellinger, care a zburat chiar ieri 144,5 metri.

Date despre locație: Bischofshofen este un oraș din centrul Austriei care are o populație de 10,000 de locuitori. Se află la 220 de kilometri distanță de Innsbruck, spre est. Localitatea este înconjurată de Munții Alpi și este arhi-cunoscută datorită acestei competiții.

Rezultatele recente: Peter Prevc s-a impus anul trecut la Bischofshofen, asigurându-și cea de-a treia victorie de etapă în TC4T și sărbătorind alături de miile de sloveni veniți în Austria pentru a-i cinsti performanța. Pe podium, Peter fost urmat în top 3 de Severin Freund și Michael Haybock.

sursă foto: pbase.com