Pasionat de literatură și de sport, mă străduiesc cu plăcere să le alipesc, voluntar și în limita timpului liber, într-un jurnalism atipic și să aduc astfel ski jumping-ul în fața românilor, într-o manieră diferită. Visez ca într-o zi comunitatea de iubitori ai săriturilor cu schiurile din România să fie atât de mare încât rezultatele sportivilor români să vină de la sine.

Mai visez ca România să aibă o trambulină cu punctul de construcție situat mai departe de 120 de metri și aștept cu nerăbdare zilele în care vom vedea constant români concurând în Cupele Mondiale masculină și feminină, săptămână după săptămână. Realitatea îmi zâmbește sardonic, citind cuvintele astea.

Telemarcu.ro este despre a visa cu ochii deschiși și a acționa conform reveriei. Este și despre un jurnalism de tip obiectiv, care ocolește cu kilometri buni ideea de a manipula sau a distorsiona realitatea.

Ceea ce sper este să pot continua acest proiect până el va prinde aripi și va face inimile oamenilor atașați de ski jumping să sară… inimile lor să sară… cu schiurile 🙂 iar dacă nu-mi iese, să știți că eu am încercat. Eu m-am luptat cu morile de vânt.

Ăsta sunt eu. Uneori un visător, iar alteori un sceptic. Ambele (in)curabile.

Marcu Czentye