Din nefericire, temperaturile continuă să fie ridicate în România, iar situația nu se prezintă mai bine nici în Valea Cărbunării, la Râșnov. După Campionatele Mondiale de Juniori, desfășurate datorită unor eforturi admirabile depuse de organizatori, derularea a două etape de Cupa Mondială feminină s-a dovedit a fi imposibilă din punct de vedere organizatoric.

Zăpada naturală a lipsit aproape în totalitate la Râșnov în această iarnă, iar prognoza nu anunță o îmbunătățire în acest sens. Așadar, cele două etape de la Râșnov, care erau menite să încheie întregul sezon feminin al Cupei Mondiale, au fost anulate.

dasda

Federația Internațională de Schi va decide în cursul zilei de luni dacă și unde vor fi reprogramate cele două întreceri.

Vremea a fost potrivnică de-a lungul întregii stagiuni, atât în România, cât și în multe dintre alte țări organizatoare ale competițiilor de sărituri cu schiurile. Ne apropiem, astfel, de finalul unuia dintre cele mai dificile sezoane din ultimii zece ani, atât cât privește condițiile meteorologice. Neșansa face ca țara noastră să fie privată de privilegiul de a încheia sezonul feminin, însă trebuie să ne bucurăm întâi de toate că oficialii FIS au încredințat bazei de la Râșnov oportunitatea de a face acest lucru. Din păcate, vremea a fost nefavorabilă, dar viitorul poate aduce vești mai bune.