Pentru unii, un simplu grup, pentru alții, este vorba de mai mult de atât, datorită evenimentelor organizate chiar de aceștia. Din toate colțurile țării, an de an, la Râșnov, se întâlnesc membrii acestei mici familii. Unii vin pentru a-și susține favoriții, alții pentru a munci. Majoritatea voluntarilor care participă la organizarea unei etape de Cupă Mondială sunt membrii grupului Sărituri cu Schiurile.

Chiar dacă am folosit cuvântul muncă, trebuie să vă spunem că toată munca este făcută cu pasiune, de către oamenii cărora acest sport minunat le curge prin vene. Nu este ușor, dar satisfacția unor evenimente bine organizate depășește orice sentiment de oboseală.

Datorită grupului s-au legat prietenii, iar pe lângă weekendurile petrecute împreună la Râșnov, au mai fost organizate întâlniri în București, acolo unde membrii familiei au vizionat și comentat împreună etape de sărituri cu schiurile. Cunoscându-ne mai bine, ne-am dat seama că, deși pasiunea pentru sărituri cu schiurile ne-a adus împreună, sunt foarte multe lucruri pe care membrii acestei familii le au în comun. De aceea, fiecare întâlnire este un prilej de bucurie.

Unii dintre noi, au călătorit distanțe lungi pentru a participa la aceste întâlniri, alături de oamenii care le-au devenit dragi în timp.

În sezonul următor sunt așteptați și cei care nu au avut ocazia să fie alături de noi până în acest moment. Vor urma etape, discuții, dezbateri, dar nu în ultimul rând, se vor lega noi prietenii.

text scris de Piri Norbi și Alexander Emanuel Avram, Telemarcu

sursă foto: facebook.com